Hondenkapsalon,Slijpen kappersscharen en scheerkoppen,Groom professional, secret weapon, hypknotic, trimgereedschap,trimschaar,heiniger,hondenparfum, hondenkapsalon,groomingproducts,trimkledij,.

Voor de kappers, hondentrimmers,veehouders,... onder jullie en/of vrienden:

Via deze weg willen wij ons voorstellen naar jullie kapperszaak toe.
Je denk Jest and Pets heeft te maken met honden! Inderdaad, wij als hondenkapsalon hadden wat moeilijkheden met onze scharen en scheerkoppen (opsturen, lange wachttijd) dit konden we ons niet veroorloven. 


Toen ben ik, Stephan, zelf machines gaan aankopen en de nodige opleidingen gaan volgen om de scharen en scheerkoppen van zowel haarkappers als hondentrimmers te kunnen gaan slijpen. Met specialisatie die ik gaan volgen ben in het buitenland en andere opeleidingen.


U heeft scharen of scheerkoppen om te laten slijpen voor zowel honden,katten, vee,..! 
Hoe gaan we te werk:
U laat ons weten dat u slijpwerk heeft liggen via mail of telefoon.
U kan dit zelf komen brengen of verzenden naar ons kan natuurlijk ook (hiervoor telt afleverdatum bij ons en verzenddatum voor 3 dagen service).
U hebt al uw materiaal scherp en netjes terug thuis binnen 3 werkdagen.
Voor Kappers kunnen we ook op zaterdagmiddag komen ophalen en uw scharen op maandag of dinsdag terugbezorgen.


Opsturen kan ook en wij zenden binnen de 3 werkdagen terug via B-post met traceerzending waar u een bericht over krijgt.

prijslijst-slijpen-2019

infoblad-slijpen

Het slijpen van alle soorten kapperscharen en scharen voor hondentrimmers is een specialisme tot in perfectie. Een kappersschaar/trimschaar onderscheid zich in het slijpen van alle andere soorten scharen. Messen slijpen doen wij op een professionele manier en nieuwste technologie.
Let op: Er zijn scheerkoppen die men niet kan demonteren en dus ook niet kan slijpen, van sommige kan men de veer zelfs niet meer opspannen om een perfecte scheerkop terug te kunnen geven.

Voor onze scheerkoppen en scharen terug verzonden worden , zijn deze getest door een derde dit om de afregeling te verzekeren, te zorgen dat de scheerkoppen optimaal zijn en afgesteld zoals moet evenals de scharen.


Meer info? mail of bel gerust:
info@jestandpets.be
015/55.05.43

Jestgroom

LOZENHOEK 2
2860 SINT-KATELIJNE-WAVER
België

0479627591

Kaart weergeven


gp-sciss

Een kappersschaar/trimschaar moet heel licht knippen en juist daarom heel nauwkeurig geconditioneerd worden. Elk soort haar-trim- en kappersschaar wordt geslepen en geconditioneerd voor het juiste doel van de schaar. Bij binnenkomst van de kapper–, coupe –, effileer– en trimschaar wordt allereerst de hardheid en kwaliteit van de haarschaar beoordeeld. Hoe knipt ze, rechts - of linkshandig,... .   
Slijpen is een passie dat je doet met hart en ziel.