Hondenkapsalon,Slijpen kappersscharen en scheerkoppen,Groom professional, secret weapon, hypknotic, trimgereedschap,trimschaar,heiniger,hondenparfum, hondenkapsalon,groomingproducts,trimkledij,.

Webshop » Vachtverzorging » Secret Weapon

Secret Weapon

Secret Weapon is een sterk geconcentreerd conditionerings- en ontwarrend product dat van nature voorkomende oliën en eiwitten bevat. Secret Weapon , ontwikkeld in een periode van 5 jaar door een bekroonde Australische hondenverzorger, is revolutionair omdat het specifiek de uitdaging bestrijdt om knopen en klitten uit de vacht te verwijderen. terwijl het ook de huid en de huid hydrateert en conditioneert. Er is geen ander product dat dit doet!

Secret weapon is ontworpen om de haarschacht binnen te werken om elk individueel haar te hydrateren en te volumeren. bij regelmatig gebruik verbetert Secret Weapon de haarkwaliteit, waardoor er minder knopen en klitten ontstaan, wat op zijn beurt betekent dat de vacht er gezonder uitziet en de structuur behoudt, waardoor het dagelijks veel gemakkelijker te hanteren is.

secret-weapon-hypknotic-handleiding

 


    Loading...