Hondenkapsalon,Slijpen kappersscharen en scheerkoppen,Groom professional, secret weapon, hypknotic, trimgereedschap,trimschaar,heiniger,hondenparfum, hondenkapsalon,groomingproducts,trimkledij,.

Webshop » Vachtverzorging » Secret Weapon » Secret Weapon

Secret WeaponSecret Weapon Secret Weapon
Secret Weapon Secret WeaponSecret Weapon Secret WeaponSecret Weapon Secret WeaponSecret Weapon Secret Weapon
Secret Weapon is een sterk geconcentreerd conditionerings- en ontwarrend product dat van nature voorkomende oliën en eiwitten bevat. Secret Weapon , ontwikkeld in een periode van 5 jaar door een bekroonde Australische hondenverzorger, is revolutionair omdat het specifiek de uitdaging bestrijdt om knopen en matten uit de vacht te verwijderen. terwijl het ook de huid en de huid hydrateert en conditioneert. Er is geen ander product dat dit doet!
Hoe werkt secret weapon
Secret weapon is ontworpen om in de haarschacht  te werken en om elk individueel haar te hydrateren en te volumeren. bij regelmatig gebruik verbetert Secret Weapon de haarkwaliteit, waardoor er minder knopen en klitten ontstaan, wat op zijn beurt betekent dat de vacht er gezonder uitziet en de structuur behoudt, waardoor het dagelijks veel gemakkelijker te hanteren is.
 
Secret weapon is versterkt met Coconut-, Macadamia- en Avocado-oliën plus de van nature voorkomende proteïne keratine. Alleen de allerbeste ingrediënten worden gebruikt om Secret Weapon te maken. Onze keratine wordt bijvoorbeeld gewonnen uit schapenwol, een duur proces. Alle ingrediënten in onze producten zijn 100% kwaliteit van de mens, in feite is het zo goed dat veel klanten het ook op hun eigen haar gebruiken!
Geen kunstmatige geurstoffen, kleuren, chemicaliën of agressieve ingrediënten betekent dat deze natuurlijke conditioner geschikt is voor die honden en eigenaren met een gevoelige huid.